Főoldal

2012. júl. 28.

Rózsás szépségek: Te melyiket készítenéd el?

A mai napra egy klasszikus virágot választottam.

A rózsa sok tekintetben büszkélkedhet a legek tulajdonsággal, hiszen a legtöbben ezt a virágfajtát ismerik, illetve a világon belőle adnak el a legtöbbet.
Van a tarsolyomban pár egyszerű rózsás asztaldísz.  Ékes bizonyítéka annak, hogy pár szál virágból is lehet csoda dolgokat alkotni. 

Mik a legfontosabb kellékek? Egy kis szabadidő némi kitartással fűszerezve. 
Vadszőlő leveles indája és szépséges bogyója
fából készült kerek tartóban
A többit könnyedén beszerezheted a kertből vagy a piacról. 
Na, de nem szaporítom a szót, lássuk miből készül az asztalunkra egy szolid dísz. A falusi hangulat kellékei a természetes anyagból készült tartók is. Most is ilyeneket választottam, ezekhez a rózsás asztali dekorációkhoz.  Itt az alsó sor díszítő eleme a fagyal zöld bogyós termése, levelével kiegészítve. 


Egy kis csalafintaság. Az első képen látható kerek fatartónak van ám egy teteje is. Kreatív ötletként akár így is lehet díszíteni a rózsánkkal. 

Kerülj egyet a közeli erdőben! A kincseket kicsit keresni kell, de érdemes mert  nagy öröm, amikor rábukkansz egy-két különleges darabra. 
Csodás mohás ágak, két üvegfiola és már könnyedén csempészhetsz  is egy kis természetet az otthonodba.

Ez a kis rózsás vidéki hangulat pár szál virággal készült, viszont ennek ellenére nagyon mutatós, kreatív ötlet. A virágok üvegfiolában vannak, egy kis moha és egy faszelet alkotják ezt a virágos dekorációt.
Melyikkel díszítenéd az otthonod?
Kedvet kaptál, hogy az otthonod díszeit saját kezüleg készítsd el? Ismerd meg azt az érzést, amikor elkészül egy-egy impozáns asztaldísz. Hát az valami csodás! Kérd te is az ingyenes 4 leckét Itt.
Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: