Főoldal

2012. aug. 23.

Mutatós őszi dekorációs ötlet egyszerűen

Nincs ötleted, hogy milyen egyedi őszi dekorral dobd fel a hangulatot?

Jó lenne valami izgalmas és harmonikus, de egyszerű összeállítás?
Ennek megoldására most két szerény, de annál látványosabb kreatív dekort mutatok. 

A legelső lépés mindig, hogy kitaláljuk: Hova is szeretnénk tenni a dekort, mennyi hely áll rendelkezésre?
Hétköznapra készüljön vagy vendégváráshoz?
Itt az első képen nagyszerű megoldás, a fal mellé került a legmagasabb dekorációs elem, a csodaszép csipkebogyó ágak fehér (a háttér színével harmonizáló) kancsóban. Így a beszélgetést sem zavarja. Ez a teríték ragyogó megoldás vendégváráshoz, hétköznapra a teríték díszítése elmaradhat. A csipkebogyós ágaknak már nem fontos vizet adni, hiszen nagyon lassan és szépen kiszárad. 


A következő képen őszi gyertyás dekoráció látható. Hétköznapra az asztalközépen nagyon kellemes látvány egy szép gyertya, színével az ősz hangulatát idézve. Az üveg tartót kicsi csipkekoszorú fonja körül.  Hosszúkás asztalon 2-3 ilyen elszórtan elhelyezve már remek hangulatot ad. 
Szerintem vendégváráshoz ez az együttes kiváló összeállítás. A kicsi pohárba  elég, ha apróbb őszi leveleket, terméseket helyezel, egymagában nem mutat, de így csoportosan elhelyezve nagyon pompás kreatív dekor. 

Tipp: A gyertyás együttesből tehetsz egyet a hálóba, konyhába, nappaliba, akár mindegyik helyiségbe is. Így összehangolt lakásdekorációt alakíthatsz ki.
Kipróbálod valamelyiket?
Virágos szép napot.
Forrás: képre kattintva

Nincsenek megjegyzések: