Főoldal

2012. aug. 28.

Őszi váza dekoráció kétféleképpen

Gyors megoldás egy kis őszi hangulathoz! Készíts a vázádból őszi dekorációt!

Mit tegyél a fal mellé, ha bőséges hely áll rendelkezésre? Erre mutatok most példákat.
Két szépséges őszi dekorációs ötlet lampionvirággal (Physalis), komló érdekes zöld, indás termésével, selyemcirokkal és Solidago-val.
Az első képen két hosszabb lampionvirág ág adja a szélességet. Vágd az ágat a kívánt szélességre, a selyemcirok könnyed, légies játéka picit oldja a markáns lampionokat. Víz már nem fontos a vázába, így ez az őszi dekorációs ötlet legalább a téli díszítésig maradhat nyugodtan. A szimmetrikus díszítések kedvelőinek ideális.
Ugyanazt a lampionvirág ágat rendezheted egy oldalra is. A másik oldalon indás komló ágak adnak impozáns megjelenést, ennek a mutatós aszimmetrikus őszi díszítésnek. A közepét töltsd ki rövidebb komló ággal, esetleg színben illeszkedő most még nyíló narancs-sárga-bordó dáliával. 
Tetszettek ezek az őszi vázadíszek? Nyomj egy lájkot, köszönjük. Készülünk még többféle vázadíszítéssel. Érdemes később visszanézned.
Írd meg nekünk, hogy hova szeretnél tenni őszi dekorációt. Mennyi hely áll rendelkezésre? Adunk arra is kreatív őszi ötletet. Kicsi helyre ebben a bejegyzésben találsz egyszerű őszi dekor ötleteket!
Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: