Főoldal

2012. aug. 25.

Talán az egyik legpraktikusabb dekor kellék

Igen, ez a vesszőkosár, a falusi enteriőr elmaradhatatlan dekoráció kelléke.

Szinte minden háztartásban akad legalább egy szép kosár. Sok mindenre tudjuk használni, de elsődleges funkciója a tárolás. A kisebb méretű kosarainkat remekül díszíthetjük virággal.
Főleg, hogy talán ez az egyik legjobban variálható lakásdekorációs kellék. 

A rusztikus enteriőrben  az antikolt színű vesszőkosarak mutatnak a legszebben. Manapság nagyon divatos az öregbített hatású szürke kosár is. Anyaga is mindig bővül új elemekkel.
A hagyományos vesszőn kívül nagyon tetszetősek a szőlővesszőből készültek is, itt az első képen. 


Bármely évszakban kitűnően dekorálható. Kivülről szalagokkal, száraz levelekkel, száraz virágokkal, termésekkel gazdagíthatjuk a látványt. A függöny, díszpárna vagy az asztalterítő anyagából egy kis csíkocskával díszíthetjük a kosarunkat is. Mint például ezen a hortenziás képen.

A többi képen nem a hagyományos kerek formát helyeztem előtérbe, úgy válogattam, hogy inkább  érdekesebb formájú kosarakat mutassak.
Neked milyen kosarad van? Hova helyezhető? Írd meg nekem, esetleg egy képet is mellékelve. A következő  kosaras témában dekorációs ötleteket adok, a szerint hova szeretnéd tenni  ezt a remek lakásdekorációs kelléket. 
Virágos szép napot.
Forrás: képre kattintva

Megérkezett az első kosaras kép, itt láthatod Fülöp Andrea kosarait, köszönjük neki. 
Egy magasabb és egy alacsonyabb, de formára hasonló kosarak.
A második képen lévő kosárhoz mutatok egy őszi dekorációs ötletet:
Napraforgó, naprabimbó, egy érdekes hosszúkás formájú dísztök, csipkebogyó és egy kis moha takarásnak, ezek az összetevők. Andrea már bátran hozzáfoghat az elkészítéséhez, hiszen az ehhez szükséges alapokat a mini tanfolyam elvégzésével már magáénak tudhatja. 
Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: