Főoldal

2012. szept. 15.

Itt van az ősz és vele együtt a csodás alapanyagok is

Őszi dekoráció kicsit másképp.

Az őszi dekorációk színpalettáján a hagyományos sárga-narancs-barna-bordó színek mellett a hamvas natúr, fáradt rózsaszín és lila színharmónia is remek választás. Ezekből készítettünk egy kis izelítőt a Kreatív e-Műhelyben.
Elsősorban olyan otthonok csodás kiegészítői, ahol a hagyományos őszi dekoráció színvilága nem illeszkedik a meglévő bútorokhoz és kiegészítőkhöz. 
Használjuk bátran a konyha remek zöldségeit az őszi dekorációnk elkészítésénél. Ugye milyen nagyszerűen mutat? Pár fej dughagyma a fáradt rózsaszín árnyalataival és a fehér fokhagyma kitűnően passzol a fonott szalmakoszorú natúr színéhez. Elkészítése tényleg nagyon egyszerű. Fűzzünk kívánt mennyiségű fokhagyma gerezdeket és dughagymákat dekordrótra. A végét natúr színű rattangömbbel lezárjuk és szalaggal díszítjük.
A következő őszi dekoráció ajtódíszt nevezhetnénk többfunkciósnak is. Tetszetős koszorú a természet kertjéből, hiszen fagyal termésével készült. A koszorú tömörségét a hamvas szürke, száraz bromélia-fajta (Tillandsia) oldja. Ezt a pompás koszorút tehetjük az ajtónkra, de ha igazán harmóniára törekszünk mindenképp helyezzünk el egyet az asztalon is. 
Kreatív Tanfolyamos háziasszonyok figyelmébe is ajánlom ezt a koszorút. Bátran megpróbálhatják a tanult technikával elkészíteni. 
Az előző koszorúnkat még egy szemrevaló otthon dekorációs kellékkel is gazdagíthatjuk. Akasszunk rá kedvenc szívecskénkből egyet, de ügyeljünk a színharmónia megtartására. Egy egyszerű kreatív ötlet, de nagyon  látványos eredmény.

Ezeket a pompás őszi dekoráció ötleteket láttad már?
Bogyós koszorú...
Idei őszi trend... 
Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: