Főoldal

2012. nov. 16.

3 szuper karácsonyi toboz dekorációs ötlet

Egyszerű és könnyű elkészíteni!

Ez az összeállítás 3 remek inspiráló ötletet tartalmaz,
ha éppen azon tűnödsz, hogy az erdei séta alkalmával gyűjtött rózsatobozokból, hogyan tudnál csodás karácsonyi fenyődíszt vagy adventi dekorációs kelléket varázsolni.  

Ebben a bejegyzésben most a fehér-ezüst színvilághoz nagyszerűen harmonizáló tobozdíszítést mutatok.
Legelőször is szükséged lesz valamilyen jól tapadó spray-re. Erre a célra tökéletesen megfelel valamilyen olcsó hajlakk is. Garantáltan megtapad rajta a dekorhó granulátum. Pár fehér gyöngyöcske ragasztópisztollyal rögzítve és már készen is van. 
Itt a dekorhó elhagyható, de ha turbózni szeretnéd, akkor tegyél rá azt is. Mindig a dekorhó kerüljön fel legelőször. A toboz közepére egy gyapjú hógolyó került egy gyöngyöcskével. 
Mindkét gyöngyös változatot könnyedén elkészítheted az ünnepi fára akasztóval is. Viszont akkor legelőször az akasztót kell elkészíteni rá. Vékony 0,3-as dekordrótot tekerjél a toboz széles részére, ahol még nem nyílt szét. Az első 2-3 sor alá próbáld szorosan behúzni. Hagyjál rá legalább 8-10 cm-t az akasztónak. 

Ezeken a képeken hamvas fehér karácsonyi dekorációs csendéletet mutatok. Semmi nincs rögzítve, csak egyszerűen tetszés szerint elrendezgeted a tálcán. Ennél egyszerűbb adventi asztali dekoráció talán nincs is. A gyertyák nyugodtan meggyújthatók. 
A következő tobozok csipkepapírból kaptak sapkát. Ez már egy picit macerásabb, viszont szerintem megéri a törődést, mert nagyon szépséges díszek. Legelőször a kötözőt, jelen esetben az 0,3-as dekordrótot, kell körbetekerni. Csipke tortapapírból kis kerek formákat vágj ki. Átfűzöd a dróton és ragasztópisztollyal rögzíted. Ha ez kész, pár gyöngyöcskét fűzzél a drótra. Itt a "havazás" utoljára történik, hiszen ha legelőször havazol, akkor összetapicskolod a dekorhavat. 
Ugye milyen szépek?
Remélem tetszett ez a pár ötlet. Ha gondod akad az elkészítéssel, írj nyugodtan, segítek!
Virágos szép napot.

Hol találsz ezekhez a remek karácsonyi díszekhez kellékeket?
Kukkants be a boltunkba! Itt szuper kellékeket találsz. Kattints: kreatívotthonbolt.hu

Nincsenek megjegyzések: