Főoldal

2012. dec. 9.

Karácsonyi dekoráció ötletek....

Karácsonyi dekoráció ötletek a harmonikus otthon ünnepi hangulatához.

Hogyan lehet ünnepivé tenni nagyszerű dekorációs kellékeket? 

Kiválasztottunk két csodás szettet a Falusi Nosztalgia Otthonbolt kellékei közül. 
Az egyik vesszőből készült 3 részes kollekció. Egy csillag forma, melyből ünnepi díszítéssel ajtóra vagy falra akasztható karácsonyi dekorációt készítettünk. Vesszőgömb, ugyanazzal a díszítéssel a lakás több pontjára felakasztva nagyon látványos dekor. Valamint egy mini fenyőfa forma, mellyel akár a fenyőfát is lehet díszíteni.

Sok-sok természetes anyaggal álmodtuk meg ezt a díszt. Használtunk hozzá tobozt, makkokat, kicsi Nobilis fenyőt, apró színben illő gyöngyöcskéket és szalagokat. Nagyon szép, mutatós karácsonyi dísz lett belőle. 
Az egységes otthon ünnepi dekorációjának jegyében ugyanazokkal az anyagokkal díszítettük a mini vesszős fenyőfa formát is.
 És a gömb is nagyon mutatós lett.
 Egyben az elkészült ünnepi szett. 


Akkor mindjárt itt a következő szépséges kellék szett. Antik rózsás tál, szív forma és mini kaspó. Önmagában is csodaszépek. Színben hozzáillő hamvas-fehér kellékeket használtunk.
Hát ez igazán gyönyörű lett! Mit használtunk hozzá? Fenyőág (Nobilis), szakállbromélia (Tillandsia), zuzmós ág, apró gyöngyök, nyírfakéreg csillag, pici csipkeszalag és természetesen egy bájos angyalka az összetevői ennek a szív formájú dísznek.
Elkészült az egy gyertyás asztali változat ugyanazokkal az anyagokkal, kivéve az angyalkát. Ebbe a díszbe, színben a hozzávalókhoz harmonizáló, rusztikus gömb gyertyát tettünk.
A szett harmadik résztvevőjéből adventi díszt terveztünk. Ehhez is remekül illik az angyalka. Szögletes ünnepi asztalra pompás dekoráció.
Melyik szettet választanád az otthonodba? Melyik színvilág tetszik jobban?
Örülnék, ha megosztanád velem!

A díszek a Kreatív e-Műhely munkái.

Milyen díszeket használj a karácsonyi dekoráció készítéséhez? Szeretnéd kiegészíteni a meglévőket? Itt bőséges kínálatból válogathatsz: Kattints!

Virágos szép napot.


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A hamvas-fehér színvilág tetszik jobban, és a második szettet választanám.Különösen az antik rózsás tál tetszik a gyertyákkal.
Surányi Béláné

B.Betti írta...

Kedves Olvasónk, teljesen egyetértek veled, ezt a színharmóniát nagyon lehet szeretni, nálam is most éppen ez az "ügyeletes" kedvenc.
Virágos szép napot.
B.Betti