Főoldal

2013. márc. 26.

Húsvéti fészek dekorációk

Milyen szépséges húsvéti fészek dekorációt ajánlok Neked?

Találtam pár mutatós, természetes fészket, ezekből válogattam párat, amelyeket mindenképp szeretnék megmutatni.


A fészkekbe egyszerűen besüllyesztheted a neked tetsző, kiválasztott cserepes növényeket. Nézz körül kedvenc virágboltod kínálatában, biztosan találsz a hangulatodhoz megfelelő tavaszi virágzó növényeket. Vagy meríts ihletet az alábbi képekből!

Hóvirágok fenséges barka fészekben. A barka ágakat könnyen formára tudod hajtani. A rögzítéshez használj drótot. Alulról felfelé haladj, mindig drótozd az előző sorhoz a következőt.


Törpe nőszirmok (Iris) emelkednek középen, a bájos kankalinok (Primula) szerényen megbújnak ebben a húsvéti kompozícióban.


Nagyon szép vegyes fészek. Mik az összetevők? Mini árvácska (Viola vittrockiana), tulipán és boglárka (Ranunculus) kiegészítve sok-sok fürjtojással. Tálcán elrendezve még mutatósabb díszt készíthetsz.



És akkor következzék egy kis útmutató. Egy-két fontos lépés a fészkek elkészítéséhez.





Tervezd meg, hogy mit teszel a fészekbe, irány a virágbolt és csináld meg! Hiszen Te is tudod, hogy a legszebb húsvéti dísz, az az, amit te álmodsz meg és készítesz el. 

Te is azok közé a háziasszonyok közé tartozol, akik ámulattal nézik kedvenc virágboltjuk kirakatában a szebbnél szebb virágos kompozíciókat? "De jó lenne, ha én is tudnék legalább egy egyszerűbb virágos díszt készíteni" - gondoltad már valaha?


Ha igen, akkor ezt az ingyenes lehetőséget semmiképp ne hagyd ki!

Kattints a képre és jelentkezz!




Ezeket a tavaszi díszeket láttad már?


Tavaszi ajtódíszek......
5 csodaszép barkás.....

Virágos szép napot.
Forrás: blooms

Nincsenek megjegyzések: