Főoldal

2013. aug. 7.

4 dekoráció ötlet egy remek alap díszítésére

Hogyan lehet kreatívan egyszerű hozzávalókkal többféleképpen díszíteni egy dekorációt? 

Vegyünk alapul egy szépséges levendulás falidíszt. Ennek az elkészítéséhez kartonlap, raffia vagy szalag és egy kis levendula szükséges (leírás a 30. heti5let-ben). De hogyan lesz ebből még szebb, izlésesebb kreatív lakásdekoráció? Mindjárt láthatod.




 
Ha ügyes voltál nyáron és szárítottál virágfejeket, akkor itt a remek alkalom, hogy ehhez a lakásdekoráció ötlethez felhasználd. Margaréta, körömvirág és rózsafejeket szárítottam. Ezeket fogom most használni kiegészítve egy pár fej szalmarózsával.
Elő a ragasztópisztollyal és indulhat a kreatív dekoráció készítése!

Ragaszthatod három ponton a nagyobb fejeket, így harmonikus körbedíszített dekoráció lesz a végeredmény sárga-kék kontraszttal. 



Ugyanez a variáció teljesen körbe díszítve a dekoráció.



A falidísz lakásdekoráció még vidámabb hangulatot is áraszthat. Tegyél hozzá többféle árnyalatú rózsaszínt. Nagyon bájos, mutatós kompozíciód lesz.


Még egy variáció haladó szinten. Teljesen körbedíszítheted kalászokkal is. Ilyenkor a raffiával letekert alap csak tartóként üzemel, hiszen nem fog látszódni. 
Egyszerűen gyönyörű ez a színharmónia a sok-sok szépséges száraz virággal. Itt még csak kb. 1/3-a készült el, de mindenképp meg akartam mutatni ezt a kreatív ötletet is.



Melyik színösszállítást fogod elkészíteni? Kérdezz bátran, ha gondod akad valamelyikkel!

Nem vagy még feliratkozva a Heti5letekre? Akkor kattints gyorsan ide!

Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: