Főoldal

2012. júl. 25.

Mesés romantika helyes kis rózsaszínnel.

Romantikus stílusú esküvők gyakori színvilága a rózsaszín
Szeretjük, mert vidám, kecses, lágy és nőies. Árnyalatai között minden hölgy megtalálja a kedvére valót. 
Az esküvői dekoráció legfontosabb része a menyasszonyi csokor, a többi "csak" a körítés. A csokor köré épül az összes többi kiegészítő, tehát nagyon körültekintően, alaposan kell kiválasztani azt a csokrot, mely tükrözi az egyéniséged. Az első képen egy igazi klasszikus. Félgömb alakú csokor halvány rózsaszín rózsából, fehér kálával kiegészítve. 
Halvány árnyalatok vintage stílusban
Szintén egy kerek csokréta erőteljes pink rózsaszínnel. A barackszínű rózsa tompítja a szín erejét. Csónakorchidea (Cymbidium), szagos bükköny (Lathyrus odoratus), Lisianthus és borostyán (Hedera) bogyói egészítik ki a rózsákat.
Pink barackkal harmónikus színvilágban
Hagyományos kerek csokor, az egyediséget a színek finom harmóiája nyújtja. Átmenet a fehértől a világos pink színig. A virágok: rózsa, pünkösdi rózsa (Paeonia), tulipán, hortenzia (Hydrangea), fehér bugás lángvirág (Phlox paniculata). Ez nagyon jó választás lehet, mert a teljes esküvői dekoráció elkészítéséhez sok-sok variációt biztosít. A benne lévő hortenziához akár kicsit rusztikus kiegészítőket is választhatunk.
Egyedi színharmónia
A fenti menyasszonyi csokrok elsősorban a hagyományos kerek csokréta és a leggyakrabban használt esküvői virág (rózsa) kedvelőinek egy válogatás.
Éppen most készülődsz a nagy napra, gyűjtöd az információkat? Válassz bátran ezek közül, kérj ajánlatot kedvenc virágboltodban! Kérdéseidre örömmel válaszolok.
A következő rózsaszín színvilágban összeállított bejegyzéssel a kerek formákon belül mutatok egy-két különlegesen szép menyasszonyi csokrot. 


Virágos szép napot.


Forrás: bollea.com

Nincsenek megjegyzések: