Főoldal

2012. júl. 25.

Mi mindentől lehet különleges egy csokor?

Válogattam még a rózsaszín romantikus kerek menyasszonyi csokrok  választékából.

Ime a különleges csokrétákból pár variáció. És hogy mitől különleges? 
Lehet akár a felhasznált virágoktól, a kiegészítő dekorációs elemek használatától, kerek formán belül ötletes megoldásoktól, stb.....szóval sok mindentől   különlegessé lehet tenni egy menyasszonyi csokrot. 
Lássuk hát!
Az ezüstös apró levelek és indák szelíden ölelik körbe ezt a lepkeorchidea (Phalaenopsis) virágokból alkotott egyedi csokrot. A pici narancs szín extravagáns megjelenést nyújt.
Lepkeorchideák csokorban

Itt egy másik nagyon szép orchidea-faj, a csónakorchidea (Cymbidium) adja a különlegességet. Ezt a kicsit rusztikus rózsaszínt remekül kiemelik az apró zöld virágocskák (Cymbidium). 
Mesés csónakorchideák
A következő csokor különlegességét a hozzávalók adják. Középen kövirózsa (Echeveria) gyöngyökkel díszítve, mályva lisianthusok gyűrűjében. A csokor lezárását a bromélia (Tillandsia xerographica) elbüvőlő játéka adja. 

Kreatív ötlet a csokorban

Ezt a menyasszonyi csokrot lila árnyalatú virágok teszik harmonikussá. Kerek csokor, de nem olyan tömör mint a félgömb forma, itt a virágok külön-külön szépen érvényesülnek.
A csokor megálmodója az alábbi virágokat használta: halvány lila frézia, rózsa, rózsaszin liliomféle (Nerine bowdenii).
Lila-rózsaszin harmóniája

A rózsaszín csokréták bemutatása itt még nem ért véget. Válogass kedvedre, hiszen ezek a virágok mindenki számára elérhetők! Kérj ajánlatot a kedvenc virágboltodban a neked leginkább tetsző csokrétára! Kérdéseidre örömmel válaszolok.
Szeretnél hasznos tippeket, tanácsokat a virágok kezeléséhez? Jobb oldalt megtalálod a feliratkozást.
Virágos szép napot.
Forrás: flowersmagic.com

Nincsenek megjegyzések: