Főoldal

2012. szept. 16.

Őszi dekoráció ötlet "rőzse terítőn"

Most pedig következzen ismét a fagyal termésével koszorú. Még egy őszi dekoráció ötlet asztalra, mely egyben az én egyik személyes kedvencem is :). 


Miért is ez a kedvencem? Ez az ágakból font "rőzse terítő" (én neveztem el) egy olyan alapdarab, mely felhasználásának tényleg csak a képzeletünk szab határt. Szerény megjelenése az igazi country otthonok hangulatát idézi. Teheted az asztalra, mint ahogy a fenti kép mutatja. Mutatós háttér a fagyal koszorúnak. Készíthetsz belőle ajtó- és falídíszt is, de ez már egy másik bejegyzés témája lesz. 

Akkor visszatérnék az alapkoszorúnkra, hiszen erről is bőven van mit írni. Színben és stílusban ajánlok hozzá egy kiegészítő élő dekorációt. Ez pedig nem más, mint a kövirózsa. Az élő növények közül ez nagy favorit nálam. Legszívesebben minden dekorációba tennék belőle párat. Ebből az őszi dekoráció asztaldíszből semmiképp nem hagyhattam ki.
Az alapkoszorú csodás hangulatát fokozhatod még kisebb almákkal és középen még egy plusz dekorációs elemmel. A talpas pohár nagyon jó szolgálatot tesz, ha valamilyen kiegészítő dekort szeretnél kiemelni. Itt most éppen egy almára esett a választás. 
Lehet még fokozni? Hát persze..., hiszen a gyertya nem maradhat ki. Üvegtálka a talpas tetejére és már gyújthatod is.  Impozáns őszi asztaldísz ebben a formában, melyet egy asztal közepén elhelyezve még kisebb almákkal körberakhatsz. 
Remélem sikerült találnod egy kis inspirációt a Kreatív e-Műhely munkáiból.
Ezeket a csodás őszi dekoráció ötleteket láttad már?
Itt van az ősz ...
Szerény bogyócskák ...

Szeretnél ilyen koszorút készíteni? Megélni a "Húúú...., de ügyes vagyok" érzést. Tudjuk mire vagy képes, ezért a kockázat a miénk. Részleteket itt találod.
Virágos szép napot

Nincsenek megjegyzések: