Főoldal

2012. szept. 16.

Őszi dekorációs ötletek almával

Hogyan varázsolj bájos őszi hangulatú dekorációt a szépen megterített asztalra?

Egyszerű ötletként most az almát mint kitűnő dekorációs alapanyagot ajánlom. 
Így készítsd!

Csinálj éles késsel a fiola átmérőjének megfelelő vájatot az almába. A fiola alját, hogy szorosabban álljon, tekerd be kóccal vagy természetes kötözővel. Tölts a fiolába vizet és már mehet is bele a virág. Az asztalon elhelyezve még körülrakhatod elszórtan apróbb almákkal, esetleg makkokkal vagy gesztenyével. 

Virág helyett tetszetős őszi dekoráció ötlet, ha vadszőlő bogyós hajtásából teszel a fiolába. A bogyó szárának színe még az almával is harmonizál.
A következő asztaldísz ötlet a csodás hozzávalóktól lesz igazán különleges. Meseszép kövirózsák, fagyal (sötét bogyók) és persze az almák alkotják az összetevőket. Középen a talpas poharat töltsd ki a bogyókkal és almával. Tetejére tegyél gyertyatartó üvegtálkát körberakva a díszítő anyagokkal.
Még egy ízléses őszi asztaldekoráció a falusi stílus jegyébe. Üvegváza pár szál virággal, vadszőlő leveles, bogyós indájával és pár szem almával. 

Fogj hozzá bátran, bármelyikre esik a választásod. Örömmel megnéznénk, hogy Te milyen őszi dekorációt készítettél az asztalodra. Küldj egy képet!
Virágos szép napot.

Nincsenek megjegyzések: