Főoldal

2012. okt. 1.

Még egy kis inspiráció az őszi dekoráció ötletekhez

Milyen kellékeket használj az őszi dekoráció ötletekhez?

Igaz, hogy összhatásában mindegyik csodás kompozíció, de egy-egy alapkelléket mégis kiemelnék.

Például itt a gránátalmák a sok-sok piros bogyó ölelésében egy három szintes kínálón lettek elrendezve. Hát mi tagadás nagyon mutatósra sikerült ez az összeállítás. Itthoni viszonyok között szerintem nagyon szép lenne hazai termésű kisebb fajta almákkal és galagonya díszítéssel is. Ha ilyet szeretnél és van hozzá hasonló tartód is, egyszerűen csak rendezd el az alapanyagokat a tartó formáját követve.

Harmonikus, egyszerű őszi dekoráció ötlet, már a kellékek helyes elrendezésével is nagyszerű hatást érhetünk el. Itt kiemelném a rusztikus lócának a szépségét. Igazi őszi csendélet, ennek az összeállításával bátran próbálkozhatsz te is.
Hát ez maga a gyönyörűség! Neked hogy tetszik? Szukkulensek dísztökben, ehhez az őszi dekorációhoz már nem is szükségeltetik semmi. Ez így csodás, ahogy van, ráadásul a növények nagyon tartósak is (3-4 hétig biztosan). A dísztök ugyan elkezd majd ráncosodni, fonnyadni, de ha hűvös helyre teszed lassítható a folyamat. Talán a teraszon megfelelő helyet találsz számára.

Egy ilyen szépségből már egy is nagyon látványos őszi dekoráció. 
Az ingyenes mini tanfolyamon részt vett háziasszonyoknak ajánlom a figyelmébe, hiszen ezt is ugyanúgy készítjük mint a rózsás kompozíciót.  
Melyik tetszett a legjobban? Kiváncsian várom a te kedvenced.
Virágos szép napot.
Forrás: képre kattintva

Nincsenek megjegyzések: